31. januar 2011

Varmeputer...en ny, og noen som ble gitt i julegaver! :)

Til jul sydde jeg en del varmeputer og ga i gaver....en varm og personlig gave laget spesielt med tanke på mottagerne! Jeg synes personlige gaver er så fint å gi, og jeg prøver å lage så mange som mulig hvert år...

Denne laget jeg ferdig i går: Og disse laget jeg til jul...3 stk til noen søte barn, og 1 til et vennepar:9 kommentarer:

 1. en kjempefin gave å få:) likte det første pleddet kjempegodt.
  Ha en koselig kveld.
  Klæm

  SvarSlett
 2. Disse varmeputene er flotte. Har en slik en selv som jeg har fått av min søster. Og den blir flittig brukt. :)
  God helg. Hilsen Merethe

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte varmeputer du har laga!!
  Æ blir kjempe inspirert av å se i bloggen din å gleda mæ hver gang æ ser nåkka nytt å speinnanes :)
  Æ har skaffa mæ symaskin så nu ska du se at æ kanskje klar å få til å lag heisgardinan på egen hand :) du ska få se det ferdige resultatet!
  ps: det ligg en awrd inne hos mæ til dæ!
  Klem Kjersti Nathalie

  SvarSlett
 4. Lurer litt på hva du pleier å bruke i varmeputene dine-korn? Hva slags?

  SvarSlett
 5. Gleda mæ t å se resultatet Kjersti! :)

  Anonym: Jeg bruker hele hvetekorn kjøpt på helsekostbutikk...dem har bare hele korn i posene... Har prøvd meg på å kjøpe hele hvetekorn i vanlig butikk, men dem har hatt mere finmalt korn sammen med det hele og det fungerer dårlig i putene... :)

  SvarSlett
 6. Hei!

  Mine varmepakninger fra Dorcas begynner å bli oppbrukt, og jeg tenkte å lage min egen med annet design både fargemessig og fasong. Har forsøkt å finne hele hvete korn, men de kjennes ikke like store (hele?) ut som de som er i Dorcasen. Hvilket merke kjøper du? Og hvordan holder posene på varmen (evt i forhold til Dorcas)?

  :)

  SvarSlett
 7. Hei anonym! :)

  Beklager sent svar... Hvetekornet jeg bruker er fra Helios, jeg kjøper det på helsekostbutikk... Min erfaring er at det er det eneste hvetekornet som er uten melrester i posen... Lykke til! :)

  SvarSlett
 8. Dette var jo en kjempeide!

  Kan man bruke alt slags stoff? Og har du noe mellom kornet og stoffet- eller syr du bare et slags "putetrekk" og fyller på?

  Og så lurte jeg selvsagt på om du varmet de i mikroen, og om stoffene tåler det. (Kunne ha prøvd først selv, men det er bedre å spørre først så ikke hele borettslaget blir evakuert) :)

  SvarSlett
 9. Anne: Jeg bruker stort sett linstoff hvis jeg har det til innerputen, som har kanaler med korn. Så syr jeg et trekk i bomulls-stoff... :) Varmer den 1-3 minutter i mikroen, litt ettersom hvor effektiv mikro du har...prøv deg frem...

  Her har jeg forresten et innlegg med bilde av innerputen:

  http://dortheagjenbrukkreativitet.blogspot.com/2010/10/varmepute-med-hvetekorn.html


  Lykke til! :)

  SvarSlett