Glutenfri muslyblanding:
Kokos
Hasselnøtter
Rosiner
Store glutenfrie havregryn
Sukkerroefiber
Bokhveteflak
Quinoaflak
Sesamfrø
Linfrø
Solsikkefrø
Gresskarkjerner
Pinjekjerner
Evt. tørket frukt, andre typer nøtter etc. etter egen smak :)
Dette blander jeg på slump etter hva jeg har i skapene,
og så har jeg det over i brødformen min som da er godt fyllt.
Over heller jeg ca. 1 dl vann, 1 dl kokosolje (vi bruker Cocosa)
og ca. 1 dl flytende skogshonning som jeg blander godt inn.
Så setter jeg den i stekovnen på 100 grader i rundt 3 timer.
Min frokost i dag, musly med rismelk! :)
Glutenfrie knekkebrød:
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
3 dl store glutenfrie havregryn
3 dl fullkornsrismel
6 dl vann
Dette blander jeg godt, så smører jeg røren tynt utover to bakepapirkledde
bakeplater og setter dem i ovnen på 150 grader varmluft.
Etter 10 minutter tar jeg dem ut og ruter dem opp, og setter dem
inn igjen og lar dem så steke i 50 minutter eller til jeg ser at dem er blitt gyldne.
Avkjøl dem på rist.
God appetitt! ;)
mine knekkebrød blir bare sittende fast i bakepapiret:( noen tips?
SvarSlettSmør med litt olje før du har røren på bakepapiret! :) Cocosa eller olivenolje...
SvarSlett