11. august 2011

Det går fremover...sakte men sikkert! ;)

Etter noen tilbakeslag på oppussingsfronten, som har gjort at vi har revet ned mer enn vi har bygget opp frem til nå, har gjort at vi henger langt bak det opprinnelige skjemaet... Men, noe går da fremover, og nå er vi begynt å bygge opp igjen det vi har revet ned... ;)
Jeg maler og maler, og dette er bare begynnelsen... 500 lengdemeter med smalpanel til badet skal grunnes og males, og 70 kvadrat med gulvbord (som er utenom dem som nå skal males på loftet) skal gjennom samme behandling...pluss alt annet av maling som enda gjenstår... Ja ja ja, vi kjeder oss ikke nei... :)

Gangen og det ene soverommet oppe nærmer seg slutten av oppussingen, bare gulvene som skal males og en vegg som skal tapetseres (bare jeg finner den rette tapeten først, det viser seg nemlig å være lettere sagt enn gjort ;) )...

Gangen oppe på loftet før

Gangen nå, gulvene gjenstår og dem skal males hvite :) 

I bakgrunnen på bildet over skimtes en av stolene som skal gjennom en make-over...her har den fått et strøk med grunning... 

Rommet til di to minste barna før, det som ser ut som panel er tapet ;)


Rommet nå, også her venter gulvet på maling... :) 

Gyngestolene er et loppisfunn og en av dem stod igjen i huset... Snart kommer dem til heder og ære igjen etter noen runder med malepenselen... 
Og på gulvet sees stømledningene, dem skal byttes ut...som det meste av strømmen ellers i huset også skal... :) 

På badet skal vi legge smalpanel på veggene, og som servantskap skal vi bruke denne gamle skjenken... Den skal pusses ned og males i en lys farge...og på toppen skal det bli to vasker som står oppå benkeplaten istedenfor å være nedfelt... :) Det kommer til å bli så fint...og jeg gleder meg til vi har 2 vasker istedenfor bare en... Det kommer godt med siden vi er mange i denne familien...


Kjøkkenet går snart i bestilling, endelig har vi kommet frem til en løsning som vi er fornøyd med... :) Og jeg får vasken jeg har drømt om...nemlig en slik dobbel porselensvasken fra Ikea... :) :) 
Det blir masse benkeplass, en 80 cm induksjons-koketopp og heltre benkeplate... Noe helt annet enn det bittelille kjøkkenet vi har her vi bor nå, hvor det å bake og lage mat til en storfamilie ikke akkurat er praktisk... Åååå, som jeg gleder meg til å lage mat på det nye kjøkkenet... :) :) 


Da skal jeg finne sengen, i morgen skal det handles golvmaling...og forhåpentligvis tapet, hvis jeg klarer å bestemme meg... ;) 

Ønsker alle der ute en riktig god helg! :)

5 kommentarer:

 1. æ e så imponert kinemor :-) gleda mæ sånn te å se huse når d e ferdi. du e flink :-)

  SvarSlett
 2. Åhh.. Dette blir sååå fint :)
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 3. Så flott det blir Kine! Gleder meg til kroppen min fungerer såpass igjen at jeg kan delta i oppussingen her hjemme. :) Kommer dokker nedover til Trøndelag håper jeg dere stikker innom (Ikea kanskje??) Klemmer i haugevis!

  SvarSlett
 4. Oi, så mye arbeid - men resultatet kommer til å bli flott! Skal bli spennende å se den fine skjenken komme til heder og verdighet igjen :)

  SvarSlett
 5. Så flott det blir, gleder meg til å
  følge deg videre - så jeg la meg til
  som følger ღ Ønsker deg en fin søndag
  Klem fra Mette

  SvarSlett