31. juli 2011

Dette er nok det vi kommer til å savne mest...

...når vi flytter... Den fantastiske utsikten vi har nå!

Vi har vært så heldige å få bo her i snart 4 år, og på den tiden er vi blitt så vant til utsikten at vi nesten har begynt å ta den for gitt... Nå som vi snart ikke skal bo her mer kjenner jeg på at det blir veldig rart... Det første vi ser når vi går inn i stuen er dette bildet gjennom det store vinduet som dekker hele veggen... Som et fantastisk maleri som endrer motiv gjennom årstidene, med solnedgang, blikkstille hav, nydelige høstfarger, vindrokker som raser over havet, snestormer som herjer med snøen utenfor så vinduet svaier i takt med kastene... Jeg har mang en gang latt meg fasinere over denne utsikten, og kanskje enda mer nå som den ikke skal være en del av hverdagen vår lenger!

I huset går det sakte men sikkert fremover... En liten overraskelse sørget for at vi må bruke litt mer tid på å få alt ferdig, men vi ser det positive i det og står på... :) 
Kjøkkenet er forhåpentligvis snart i bestilling, bilder av tegningene av det kommer forhåpentlivis her om ikke så alt for lenge...jeg må bare finne ut av noen tekniske ting på dataen først... ;) 
Vi har nå besluttet å legge nye tregulv i hele første etasjen (minus badet så klart), det istedenfor å slipe ned alle gulvene...noe som nok ville tatt en evighet pga. mange gamle gulvbelegg, deriblandt tjærebelegg... Så, da blir det nye tregulv som vi skal male! I andre etasje skal vi slipe gulvene lett og male dem om i en lysere farge enn dem er nå... Jippi, drømmen min om malte tregulv blir dermed oppfylt... :) :) Det er noe jeg har hatt lyst på så lenge jeg kan huske! :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar