18. april 2011

Kjernesunn familie i form! :)

Da er denne boken på vei til meg, "Kjernesunn familie i form"! Jeg er stor tilhenger av Kjernesunn livsstil, og med denne boken skal jeg få satt trening enda mer i fokus... :) Etter mange svangerskap og en kropp som har en skjult sykdom (med det mener jeg en sykdom som ikke andre umiddelbart kan se) så er trening veldig viktig for at kroppen min skal fungere bra, og kunne klare å fortsette å gjøre det fremover også...


 At det vi spiser har noe å si for hvordan kroppen fungerer er det ingen tvil om, og det har jeg god erfaring med selv. Slurver jeg med maten så kjenner jeg det umiddelbart på kroppen, og psyken påvirkes også... Grunnprinsippet i kostholdet mitt/vårt er å spise mat laget fra grunnen av, uten kunstige tilsetningsstoffer, uten sukker, et kosthold uten melk og melkeprodukter og minst mulig gluten.

Dette kostholdet kombinert med fysisk aktivitet kjenner jeg gjør så godt for både kropp og psyke, og med denne boken ser jeg nå frem til å komme i bedre form gjennom våren og sommeren. :) Som min nest eldste sa til meg en gang: "Mamma, hvorfor er du så mye gladere på sommeren"? Det fikk meg til å tenke, og konklusjonen er at det er da jeg er mest aktiv, kommer i god form og kroppen fungerer dermed bedre og overskuddet stiger... Så nå skal joggeskoene frem og mammsen i huset skal ut på tur... :)

1 kommentar:

  1. Jeg lånte den på biblioteket i går, gleder meg til å lese. Blir ikke mye trening akkurat nå da (høygravid), men håper på litt inspirasjon til etter fødselen! :)

    SvarSlett