20. juni 2010

Hello Kitty-kjole til lillesøster og en avgjørelse er tatt! :)


Da har endelig lillesøster fått sin etterlengtede Hello Kitty-kjole...og gjett om hun er fornøyd! ;) Hun kom hoppende opp i senga vår kl. halv 7 i dag tidlig og hadde allerede iført seg kjolen som jeg hadde hengt i stuen i går kveld...."seeeeee mamma, jeg har fått Hello Kitty-kjole, jeg ELSKER den"! :) :) Bedre tilbakemelding kan en jo ikke få!

Kitty-merket er et strykemerke kjøpt på H&M her i byen...så enkelt og dekorativt! :)
Ja og så har jeg bestemt meg for å male spisebordet vårt....og jeg gleder meg innmari til det er gjort... Nå er det sort med furu-bordplate som jeg alltid har voksduk over... Huff, som jeg gremmes over det bordet...men, nå skal det som sagt til pers...og det skal bli hvitt!
Og det skal også det gamle nattbordet jeg har blogget om tidligere...ting tar tid som dere skjønner (alt for lang tid i dette tilfellet, av flere årsaker)! Men, når jeg først kommer i gang med malekosten så er det som oftest flere prosjekter som får et strøk eller to samtidig! :) Går alt etter planen så blir det handletur på meg i morgen, og da har jeg med meg malekoster og en bøtte med maling av fargen EVA...jeg må bare finne fargekoden og ta den med meg (forhåpentligvis står det et spann eller to i kjelleren jeg kan skrive koden av  ;)  )...

Ønsker alle der ute en flott ny uke! :)1 kommentar:

  1. Så søt og skjønner godt at hun elsket kjolen :)

    Greit å ta flere ting samtidig når man først setter igang malerprosjekter. Gleder meg til å se hvordan det blir.
    Ha en fin start på ny uke.

    SvarSlett