16. oktober 2010

Heklet kurv! :)

Da har min første heklede kurv sett dagens lys, og jeg er så fornøyd... :) Slike kurver har jeg sett i mange forskjellige butikker, men tenkt at det må jeg da kunne lage selv i den størrelsen og fargen jeg ønsker...og som sagt så gjort... Av garn jeg har kjøpt på salg heklet jeg denne kurven, under 20 kroner ble den kostende...og snart er enda en i en litt lysere farge ferdig... Garnet er et blandingsgarn av bomull og lin, og kurven er heklet i fastmasker! :)
6 kommentarer:

 1. Den var flott:) Har du brukt dobbel tråd?

  SvarSlett
 2. Enkel tråd og heklekrok 5 mm... :)

  SvarSlett
 3. Nydelig kurv! Kan jeg spørre hvilket garn du har brukt? Så flink du er :)

  SvarSlett
 4. Takk! :)

  Jeg har brukt bomull-/lingarnet fra Drops som jeg har skrevet om i dette innlegget: http://dortheagjenbrukkreativitet.blogspot.com/2010/09/flyelskjole-av-loppisgardiner.html

  :)

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett