22. oktober 2010

Flere hvetevarmeputer! :)

Plutselig var vinteren her, og behovet for flere hveteputer har meldt seg...så i går laget jeg disse to! Så kan det bare fortsette å være kaldt og snø ute, jeg synes det er så vakkert...og julestemningen kommer sakte snikende! Hærlig! :)
10 kommentarer:

 1. Tar du imot ei bestilling til en fryspinn? :)
  Hold de lenge på varmen forresten?

  SvarSlett
 2. Ikke nå problem, klart æ kan sy ei t dæ! :)Nå spesiell farge du har lyst på?

  Har ikke tatt tia på akkurat kor lenge dem hold på varmen, men ei god stund... Kor varm du har ho i utgangspunktet har jo også nå å si... :) Æ googla rundt før æ begynt å sy sånner, og da fant æ ut at det som blei anbefalt for å hold best på varmen va hvetekorn (som æ bruka i dem)... :)

  SvarSlett
 3. De holder seg gode og varme i ca. 20 minutter. Jeg varmer mine i 4 minutter på 600w i micro'n.

  Dine hvetevarmere ser skikkelig fine ut:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det Ulla-Bella! :)

  SvarSlett
 5. De var flotte :-)

  og ja , julestemningen kommer snikende i full fart :-)

  SvarSlett
 6. Heisann :) I dag har jeg stikki innom flere av følgerne mine som jeg ikke har besøkt før...tror jeg. Koselig at du vil følge bloggen min. Det beste er at jeg fant en fantastisk interesant blogg her hos deg. Så artig. Ditt kosthold er spennende. Har selv cøliaki og er på stadig jakt etter gode oppskrifter på alt mulig rart. Disse godterikulene dine virket spennende. Er det noe du kunne tenke deg å dele oppskirften på? Spiser sjelden vanlig godteri og kan man lage noe sunt som atpåtill er litt godteri så er det toppers. Jeg legger det til på min bloggeliste så jeg kan følge innleggene herfra. Ha en fin fin kveld.
  KLemmer fra Merethe

  SvarSlett
 7. Takk for det Merethe! :) Så koselig å høre at jeg inspirerer andre...og det med kosthold er noe jeg brenner for... Di kulene er hentet fra boken Raw Delight...jeg hadde bare lånt boken, så oppskriftene har jeg desverre ikke for hånden før jeg selv får kjøpt meg den... Deler gjerne oppskriftene når den er i hus! :) Ligger link i godteri-innlegget til boken og netthandel hvor den kan kjøpes fra... :)

  SvarSlett
 8. Utrolig nydelig farge på den siste varmeputen i innlegget ditt <3
  Jeg har tatt i bruk de deilige ullvottene jeg kjøpte av deg i vår :) Veldig fornøyd!
  Har du mulighet å strikke et par i rosa til meg?

  SvarSlett