6. januar 2012

Skuffer og kasser kan brukes til så mangt! :)

Godt nytt år til dere alle! :) Et nytt år, med nye muligheter...

Like før jul demonterte vi et lite kjøkken som stod i kjelleren, hjemmesnekret for lenge lenge siden... Noe av det kastet vi, men skuffene tok jeg vare på...

Skuff før...

...skuff etter... 

Jeg har malt dem i bengalakk (farge: "Kjerne"), og så skrudd hjul under...vips, lekekasser til ungene... :) 

Dukketingene har fått sin plass...

Akkurat passe høy til at den gikk under sengen... :) 

Jeg elsker kasser, skuffer o.l. som jeg kan male, beise etc. og skru hjul på eller henge på veggen...Oppbevaringsplass får en aldri nok av er min erfaring... 

I stuen har vi denne kassen som er malt hvit, veldig praktisk å ha Brio-banen til minstemann i... :) Denne lille kassen har jeg malt og skrudd opp over senga til en av jentene, praktisk som bokhylle eller oppbevaring for andre ting... :)


Bladkassen min, beiset... :) Beisede kasser til oppbevaring av gjenbrukte glass... I disse har jeg frø, kjerner, rosiner, linser osv. :) Dekorativt på kjøkkenbenken...Denne har jeg jo nettopp blogget, men synes den er så fin så den får bli med her også... ;) En værslitt gammel kasse, beholdt som den er...Hjulene kjøper jeg hos Biltema, Clas Ohlson og lignende butikker. 

Årets mål er å få pusset opp det meste av møblene jeg har stående i kjelleren, som jeg har kjøpt på loppis, fått eller som jeg har hatt fra før men som trenger en overhaling... Under ser dere litt av samlingen... ;) Jeg blir nok ikke arbeidsledig med det første... Strikkepinnene har jeg også fått sving på i det siste, mer om det i neste innlegg... :)

6 kommentarer:

 1. Oi Oi Oi!! Jeg skulle gjerne hatt tilgang til den kjelleren din <3 Skimter bl.a. en nyyyydelig kommode bak på det første bildet.. :)
  Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Den e min favoritt Anneli! ;) Gleda mæ t den har fått en oppgradering... :) :) Kjøpt på Grand- loppemarkedet da det reåpna i høst... :) God helg t dæ også!

  SvarSlett
 3. Her var det masse lurt! Tror jeg må få snekret en kasse av gammelt materiale som jeg kan ha togbanen i jeg også. Det er ikke så dekorativt med disse plastkassene fra Europris :)
  Så masse fint du har i kjelleren din! Gleder meg til å se de ferdig renovert!
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 4. Ja se der ja...akkurat en slik skuff har jeg på låven og er tenkt enten som hylle eller kasse. Lurt med hjul på egentlig. De er jo så solide disse gamle skuffene. Jeg brukte en gammel skjærfjøl som hadde stått i slik en gammel kjøkkenbenk til tavle. Malte bare tavlemaling på baksiden av fjøla for den var ikke skåret på. En annerledes artig tavle som jeg har ute på hobbyhuset vårt. Stilig det du gjør... litt av et lager du har i kjelleren... hi hi minner meg om låven vår...der har vi mye møbler,hyller osv.. artig med gjenbruk...koser meg med slik oppussing. Nå holder jeg på å male to små gamle hyller som skal henges opp på kjøkkenet. Å jeg gleder meg til å følge deg videre...:) god lørdagskveld. Klem Merethe

  SvarSlett
 5. Kjempelurt å bruke dem i stedet for å kaste dem. Supert :-)

  SvarSlett
 6. Så gøy da!
  De der små hvite stolene og bordet er jo et funn asså!
  Har lyst på sånt til vår lille jente etterhvert.. ;) Kanskje jeg også må komme meg på loppis... ;)
  Klem

  SvarSlett