24. september 2011

Mer kjøkken...fliser...yttergang... :)

Ja, vi jobber og jobber, og det blir mer og mer et hjem ut av det... Fantastisk å se at det nå nærmer seg et ferdig resultat, om noen uker er vi forhåpentligvis flyttet... :)

På kjøkkenet har vi fått lagt fliser over benken hvor koketoppen er, og det er nå klart for å legge nye tregulv her også... Vi har fått meislet oss vei gjennom betong i tak og vegg og fått på plass ventilatorslangen, så da er det bare å få opp selve ventilatoren, som ser slik ut...


Litt bilder fra kjøkkenet tatt i dag:

 
Flisene over benken

Gleder meg til å se gulvet ferdig, nå er jeg mer enn klar for å kvistlakke og male gulvene så vi kan flytte inn så fort som mulig... :) 

Apropo kvistlakk, gulvet på vårt soverom er lakket to strøk med kvistlakk og er klare for å bli malt!!! :) Skal si kvistlakking tar tid, så i stuen må vi nok manne oss på alle mann og gå løs med kostene sammen... ;)

På badet har vi nå lagt varmekabler, og i morgen blir gulvet støpt... Beleggmannen kommer forhåpentligvis i løpet av uken, og da er det til å legge panel på veggene... :) Vi skal ha malt smalpanel, det kommer til å bli så fint tror jeg... Synes malt panel er fantastisk flott, og bad med panel har en egen sjarm... 

I yttergangen har jeg endelig fått malt veggene, bare dører og lister som gjenstår å male før nytt tregulv skal legges der og i trappen opp til loftet... :) 

Yttergangen før: 

Yttergangen nå: 


God lørdagskveld til alle der ute! :)
Her skal jeg bare være lat i kveld, for en gangs skyld! ;)

1 kommentar:

  1. Så gøy det må bli å få nytt kjøkken - skulle ønske det var meg :-)
    Fin søndag til deg :-)

    SvarSlett