20. juni 2012

Fine farger, kreativitet og en liten start på...

...årets julegaver... ;)

Jada, jeg er så smått begynt med noen små prosjekter, syns det er så koselig å gi hjemmelagede gaver til jul, og da må jeg begynne tidlig... Under er et lite knippe av noe av det jeg har laget til nå...


Jeg har endelig fått kjøpt meg et skap på Kremmerhuset som jeg har hatt lyst på lenge, nemlig dette:Ååååå, som jeg gleder meg til å henge det opp... :) Jeg vurderer å tapetsere enten bakveggen inni skapet, eller glasset i dørene... Hmmm, det må jeg fintenke på... Har en del ruller med lys nøytral tapet med mønster som jeg for en tid tilbake fant i en restekurv på en malebutikk... Jammen er det gøy med noe nytt! :) 

Apropo nytt, jeg har også kjøpt en smørsmelter som jeg har siklet på en stund, og nå er den endelig min!! Elsker fargen på den! Merket er RIESS og det finnes mange forskjellige kasseroller, målekanner, former osv. i samme serie samt i andre farger...


Panduro har nå stort salg, og jeg måtte jo innom for en kikk...og jammen kom jeg ikke ut med Tildastoffer i posen... ;) Og mere blir det nok kjenner jeg meg selv rett... Salget varer ut juli, så muligheten for at tøystabelen vokser en del på den tiden er stor! 


Sist, men ikke minst, så må jeg jo vise frem hva broren og svigerinnen min laget til meg til bursdagen... Denne nydelige hjørnehyllen, laget av en dør!!!! Helt fantastisk fin! Han er så kreativ og flink til å lage det aller meste, og treverk er mye brukt i hans kreative prosjekter... Heldige meg som fikk denne!! :) 


Svigerinnen min har malt den og sammen har dem skrapt frem treverket her og der så den har fått et gammelt preg...helt i min stil... 

Ønsker alle der ute en fortsatt flott uke! Så håper jeg sommeren kommer snart her nord...brrr...10 grader er ikke akkurat det jeg kaller sommertemperatur... ;) 


6 kommentarer:

 1. Wow, det var en flott hylle! Så heldig du er som har så fink bror og svigerinne! Og gratulerer med dagen som var :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Vel overstått dag! Så fint det ble i hjørnet, heldige du! Og all den deilige strikkingen!! Innkjøpene dine synes jeg var veldig fine, kunne godt tenkt meg akkurat de samme tingene :)

  SvarSlett
 3. Åhh.. det ene finere enn det andre.. sukk :)
  Ha en fin sommer!
  Nå er det snart ferietid for meg iallefall ;)

  SvarSlett
 4. FINT skap, som jeg også har siklet på en stund. Du har forresten en fin blogg, som jeg gjerne vil følge videre :)

  En god dag til deg!

  klem
  vigdis

  SvarSlett
 5. For et nydelig hjørneskap! Og for noen flotte julegaveprosjekter! Likte veldig godt de hekla halsene med knapper!

  SvarSlett
 6. Det hjørneskapet var utrolig flott!! Heldig du som har noen i omgangskretsen som kan snekre! Så flink du er som allerede er i gang med julegavene :)

  SvarSlett