KOKOS- DADELKONFEKT:
Ferske dadler uten sten
Kokos/kokosmel
Kanel
Mørk sjokolade (minst 70% kakao)
Hvit sjokolade eller hakkede nøtter el.l. til pynt
Bland sammen like deler dadler og kokos/kokosmel (jeg kjører det i foodprosessoren), og tilsett kanel. Sett konfektmassen kjølig. Rulles deretter ut og skjæres i små kvadrater eller rulles runde og trykkes litt flate alt ettersom hva man foretrekker. Sett kaldt igjen. Smelt den mørke sjokoladen og pensle den på konfekten. Pynt evt. med hakkede nøtter, mandler el.l., eller la sjokoladen stivne og pynt med smeltet hvit sjokolade! :) ... Evt kan du varier med å dekke dem med sjokolade med peppermyntesmak, appelsinsmak el.l. (disse fås også uten melk og sukker)... :)
Nam, det så godt ut:)
SvarSlettDette så da veldig godt ut :) Håper du har en fin adventshelg. HIlsen Merethe
SvarSlett