6. mars 2011

Votter til meg selv...og enda et par lester! :)

I mange år har jeg strikket tovevotter til ungene, i gaver til andre og innimellom til dem som har ønsket at jeg skulle strikke for dem...men, aldri til meg selv... Før nå! :) Og dem måtte selvfølgelig være lilla! ;)


Og så har et nytt par lester sett dagens lys... Dem ble litt for små til min minste snusk, men tantegutten passet dem perfekt... :) Man lærer så lenge man lever, og nå er et tredje par på pinnene, så satser på at dem passer til min egen minstemann denne gangen...


Synes dette garnet er så gøy å strikke med, for det lages mønster mens man strikker uten å måtte bytte garn... Likte disse fargene sammen...det grønne gav meg litt vårstemning... :)



Erteposer! :)

Før jul fikk jeg inspirasjon til disse erteposene fra et innlegg på bloggen Lullaby & La La, og nå nylig hadde Den gode feen også et innlegg om erteposer, og da bare måtte jeg også hive meg rundt og sy noen slike... Og gjett om dem er blitt populære, spesielt gutta i huset kan leke med dem i lange tider av gangen... :) Gøy!



Stoffene er fra gamle babybodyer, en kjole som eldstejenta har hatt og gamle laken...gjenbruk er bra, og ikke minst økonomisk! :)

4. mars 2011

Jeg kan strikke... :)

...lester! :) Etter et lite lynkurs hos min kjære farmor har jeg for første gang strikket et par lester... Et nytt par er nok snart på pinnene, for lester får vi aldri nok av i dette huset...


Og endelig har vi fått oss nytt spisebord...og vi kan både spise sammen på ordentlig vis, og til og med ha middagsgjester... :) Lykke! Med 4 barn og mange kreative syssler var behovet for et større bord skrikende...og nå står det endelig her... Tidligere hadde vi dette bordet, stor forskjell!


Fastelavens til helgen, og greiner er som seg hør og bør pyntet med fjær... :) 



God fastelavenshelg til alle! :)